"Nasza Klasa" - forum dla absolwentów, rodzin, kolegów i znajomych
Grudzieñ 18, 2024, 15:07:22 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum zosta³o uruchomione dla absolwentów szkó³ podstawowych, ¶rednich i wy¿szych oraz dla ich rodzin, znajomych i go¶ci.
Zapraszamy

Strona g³ówna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Mam dopiero 13 lat a ju¿ nie chce mi siê ¿yæ  (Przeczytany 3623 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
1148
Zaawansowany u¿ytkownik

Reputacja +0/-0

Wiadomo¶ci: 35

« : Marzec 04, 2010, 09:10:38 »

mam dopiero 13 lat.Nie bralam narkotykow ani nie robilam takich rzeczy jak ty robiles ze swoimi bracmi za mlodych czasow ale te¿ zastanawiam sie czy warto jeszcze zyc.Probowalam sie otruc jakimis tabletkami , ale trochhe sie balam i pewnie za malo ich wzielam.Mam dopiero 13 lat a juz nie chce mi sie zyc.Mam na imie Kasia, jagby co !?.Ludzie co ja mam robic ? Pomuzcie mi !!!! Proszeee:(Z kazdym dniem czuje ze slabne ze trace sile i poczucie bezpieczenstwa i pewno¶æi.Co ja mam dalej robiæ?Probowac z tym walczyc czy poddac sie ??
1148
Zaawansowany u¿ytkownik

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #1 : Marzec 04, 2010, 09:11:15 »

Witam Wszystkich...mam pytanie...czy lek CITABAX20 jest odpowiednikiem leku AUREX20....poniewa¿ w miejscowo¶ci w ktorej mieszkam brak w aptekach CITABAX20...i aptekarka sprzeda³a mi zamiennik tego leku AUREX20. Nadmieniam, ¿e od pó³ roku bra³am CITABAX20...z góry dziêkujê za odpowied¿
1148
Zaawansowany u¿ytkownik

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2010, 09:11:41 »

Czujê siê fatalnie, rêce dr¿± i poc± siê czujê w nich mrowienie, pokaza³asiê znowu rana na prawej d³oni jest czerwonokrwista, w g³owie mêtlik czujê g³ód, nie jest to g³ód normalny, taki raczej nieludzki zwierzêcy, do czego podobny? Nie wiem bojê siê my¶leæ, zauwa¿am tylko, ¿e strasznie wydziela mi siê ¶lina. Przez ca³e cia³o, co jaki¶ czas przebiegaj± dreszcze. Nie za bardzo poznajê swoj± twarz w lustrze, o jak bardzo siê zmieni³a, jaka¶ taka straszna pomarszczona, oczy b³yszcz± s± takie jakby nie moje. Ju¿ przed 18:00 narasta³ lêk, krew, któr± zobaczy³em przed sam± osiemnast± jeszcze go spotêgowa³a. Mówiê ¿onie, co mi jest, ¿e to mo¿e byæ efekt odstawienia leków, inaczej nie wyt³umaczy³bym swego zachowania, nie chodzi mi o wsparcie tego nie potrzebujê raczej o zrozumienie i niestwarzanie mi sytuacji trudnych
1148
Zaawansowany u¿ytkownik

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #3 : Marzec 04, 2010, 09:11:58 »

Jedziemy, do hipermarketu, ludzie mówi± zdecydowanie za g³o¶no, na du¿o, s± jacy¶ inni jakby z innego filmu ni¿ mój. Lêk przeradza siê w strach, strach przeradza siê w frustracjê, frustracja przeradza siê w agresjê, chce mi siê kogo¶ pobiæ albo samemu zostaæ pobitym, wszystko mi jedno nie ma to znaczenia. Jako¶ to jednak przetrzymujê, dziecko mnie nie poznaje nie rozumie mojego stanu wcale siê nie dziwiê kupuje mi prezent ma³y breloczek do kluczy, nie teraz go ogl±dam to jest zasówak na suwak z napisem wspania³y tata.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: