Ja i moje kole¿anki z klasy, szko³y i podwórka - dawniej
Tatiana Sinica (po mê¿u: Pitak)To zdjêcie bardzo podoba³o siê moim kole¿ankom i kolegom. Wszyscy mówili, ¿e jestem podobna do Magdy Zawadzkiej - znanej aktorki teatralnej i filmowej.
Lucyna Lech (po mê¿u: Koba). Bardzo serdeczna przyjació³ka z lat szkolnych. W listopadzie 2007 r. go¶ci³a mnie w Bystrzycy K³odzkiej.
Charlotta Bielak. Bardzo sympatyczna kole¿anka z lat szkolnych.
Jadwiga Cierpisz (po mê¿u: Nowak). Moja serdeczna przyjació³ka, z któr± utrzymujê kontakt do dnia dzisiejszego.
Krystyna Iwanek (po mê¿u: Jarosz). Kole¿anka z lat szkolnych, przyja¼ni³a siê z Gra¿yn± Chowaniak
Gra¿yna Scelina (po mê¿u: Kaczmarek). Jej tata prowadzi³ zak³ad fotograficzny w Bystrzycy K³. Do dzisiaj mam piêkny portret ¶lubny wykonany w Jego zak³adzie.
El¿bieta Szczêsna (po mê¿u: Lichota). Wspania³a kole¿anka z lat szkolnych. Przez wiele lat by³a nauczycielk± w Jeleniej Górze. Czasami wspominamy wspólne pobyty na koloniach letnich. Jej mama przez d³ugie lata by³a sekretark± w ogólniaku i medyku w Bystrzycy K³odzkiej.
Urszula Zaj±c (po mê¿u: Keczmer) i Tatiana Sinica (po mê¿u: Pitak). Do dzisiaj ma piêkne, niebieskie oczy. Spootykamy siê co jaki¶ czas i wspominamy szkolne lata.
Basia Koszara (po mê¿u: Powalisz).Moja ukochana siostrzenica, równie¿ pielêgniarka. Jej córka (Madzia) jest ju¿ doros³a i próbuje si³ w pie¶niarstwie balladowym.
Jadwiga Leszczyñska (po mê¿u: Szewc) i Teresa Bagiñska (po mê¿u: Krzanowska). Moje serdeczne kole¿anki szkolne, do tañca i ró¿añca.
Celina £yb. Bardzo sympatyczna kole¿anka z lat szkolnych. Przyja¼ni³a siê z Janin± Rachwa³.